Om Tidningaridag.se

Om Oss

Här på Tidningaridag.se samlar vi prenumerationer på tidningar samt tidningserbjudanden. Dessa tidningserbjudanden kallas även för tidningskampanjer eller prova-på erbjudande och är till för dig som vill prova på några nummer av en tidning till extra bra pris för att se om det är något du vill fortsätta läsa. Förlagen skickar även ofta med fina premier för att erbjudandena ska vara extra lockande.

Utöver magasinet du får i brevlådan kan vissa tidningar även läsas i digitalt format vilket betyder att du kan läsa tidningen direkt i din smartphone eller surfplatta

Vi samlar dessa prenumerationer och tidningserbjudanden så att du enkelt ska kunna hitta och prova på just den tidning du är intresserad av. Antingen kan du bläddra bland kategorierna till vänster eller kan du söka efter något du är intresserad av så får du förslag på passande tidningar.

Hittar du ingen kampanj på den tidning du vill läsa finns det troligtvis ingen för tillfället, men vi uppdaterar tidningserbjudandena varje vecka så återkom gärna så kanske den dykt upp i vårt utbud.